SOLAV KEBAB ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 157 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Solav Kebab Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

9 okt 2022 om 22:40 EEN KAPSALON ZONDER VLEES... ENKEL GEBAKKEN AARDAPPELEN EN KAAS. CHICKEN WINGS PORTIE VAN 5 SLECHTS 4. DE SLECHTSTE ERVARING DIE IK OOIT HEB GEHAD. IK ADVIES NIET
16 sep 2022 om 23:47 Bestelling trok op niks bestelde een franse crispy kreeg een normale crispy eten was koud moest 3 uur wachten op mijn bestelling dit is echt geen aanrader!!!!!
11 sep 2022 om 22:05 Voor een simpele durum zonder vlees, was dit wel erg lang wachten. Eenvoudige, koude durum. Voor deze prijs had ik hem beter zelf gemaakt
28 aug 2022 om 13:17 Telefoon na 40 min: baguette was er niet meer en kipburger ook niet. Kregen Turks brood met hamburger maar zonder frietjes, deze moest ik bijbetalen voor €4 terwijl 't baguette duurder was dan het Turks brood op takeaway. Vage communicatie ook.
27 aug 2022 om 8:17 Levering was goed maar het eten is zelfs geen euro waard zo slecht dat het is
20 aug 2022 om 15:09 Top
16 aug 2022 om 22:29 Lekker en verzorgd! goede service voor herhaling vatbaar.
11 aug 2022 om 17:08 Top
9 aug 2022 om 21:24 Het was heerlijk! Het eten was nog heel warm & snel geleverd. Top service
9 aug 2022 om 1:47 Slecht service en slecht koerier had geen respect voor me en eten is koud aan gekomen ik heb meer dan 2uur moet wacht op eten
8 aug 2022 om 21:29 Normaal geef ik nooit geen feedbacks. Maar na dit ervaring was echt erover. Je kunt hier vanaf 50 euro bestelling plaatsen. En je moet dan hiervoor 2 uren wachten. En hun contact telnr werkt ook niet. En de bezorger kon ook geen Ned of Eng spreken.
31 jul 2022 om 15:23 Super lekker! Zeker een herhaling vatbaar!