SOLAV KEBAB ANTWERPEN

SOLAV KEBAB ANTWERPEN Solav Kebab Antwerpen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Solav Kebab Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 21:26 Eten Koud en service slecht
2 feb 2022 om 19:58 C’est super bon
22 dec 2021 om 10:19 Order koud, verkeerd en 2 uur onderweg. Restaurant niet bereikbaar op gegeven nummer. Onvriendelijke koerier. Daarna telefoon gehad van het restaurant waarom ik contact had opgenomen met takeaway.
22 dec 2021 om 8:31 2 uur gewacht op koud eten
22 dec 2021 om 6:42 Levertijd / foodtracker zijn absoluut niet correct! Om 20u53 besteld, pas geleverd om 22u50. Volgens tracker ging de levering gebeuren rond 21u45. Solav niet telefonisch bereikbaar, je krijgt onmiddelijk voicemail!
19 dec 2021 om 21:51 Goed
17 dec 2021 om 9:26 heel lange wachttijd voor kebab, en de portie was klein in vergelijking met je normaal krijgt in Antwerpen
14 dec 2021 om 15:21 Goed en snel
12 dec 2021 om 18:46 Het eten was wel oke. Maar 70 minuten levertijd terwijl er staat 25-30 minuten is niet correct.
9 dec 2021 om 20:38 Barslechte service, kebab werd pas na 1 uur en 40 minuten KOUD geleverd. Het telefoonnummer van het restaurant gaf meteen voicemail en ze zetten de foodtracker niet aan! Hier bestel ik NOOIT meer!
4 dec 2021 om 17:43 We ordered kapsalon, it was delicious fresh and beautifully packed. The food was warm when it arrived, delivery was fast. I only wish that they used a different salad, i did not like the purple salad it had a bitter taste. I recommend to order here.
1 dec 2021 om 10:56 Super delicious food and delivery was quick even though it was raining.