SOLAV KEBAB ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Solav Kebab Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 4:17 Ik bestelde vaak een Dönerbox wanneer ik na een concert thuis kwam. Die zijn echt super lekker! Maar 20 percent van de bestellingen die ik doe kiezen ze om het volume van de bestelling te halveren. En dat vind ik niet ok.
25 feb 2024 om 4:01 altijd goeie kwaliteit, eender welk tijdstip
4 feb 2024 om 22:44 Lekkere kip / salade heel gevarieerd/ frisje beetje aan de koude kant . Overall lekker
30 jan 2024 om 22:05 Veel te koud en bestellingen niet volledig en frieten waar niet goed gebakken en 2 sausen waar er niet bij dus zal nooit meer bestelen
23 jan 2024 om 12:18 La commande a mis plus de 1h30 à arriver, ça peut se comprendre car il était très tard mais le burger était très mauvais, il n y a même pas de fromage dedans, les frites pas folles non plus. Je ne recommande pas spécialement
23 jan 2024 om 3:44 I make a order , more than one hour and half, and I still waiting , not respectful
23 jan 2024 om 2:47 Snel geleverd en heerlijke durum . Top!!!
21 jan 2024 om 3:07 Snel lekker box duner als die van mijn als van me man top!!!!! Ik zie niet zo best reacties onder maar ik ben super tevreden met julli vandaag zo box wil ik graag eten … wel done!!!!
19 jan 2024 om 2:46 Wel oké, duurde wel lang
16 jan 2024 om 2:32 Goed gevuld
15 jan 2024 om 21:52 noit eten gekregen
3 jan 2024 om 18:56 3uur gewacht op koud en verbrand eten.saus ook vergeten